Er bekymret for den stadig økning av tråløst nettverk og stråling som vi utsettes for på jobb, i skole, i det offentlige rom og i private hjem.
Har egen erfaring med helseplager fra magnetiske felt rundt varmkabler, stråling fra tråløst nettverk (wifi, bluetooth etc) og trådløse telefoner.
I min jobb har jeg gått på gulv med varmekabler i 38 år. Etter ca 10 år begynte føttene å bli følelsesløse og blodsirkulasjonene i bena ble påvirket slik at neglene stoppet å vokse og etter hvert begynte å bli forkrøplet. Skjønte ikke sammenhengen før noe fortalt om at i USA var disse varmekablene forbudt pga den elektromagnetiske strålingen. Jeg hadde da varmkablene bar på natta og slo de av på dagen da jeg var på jobb. Det gikk 3-4 år, så merket jeg at neglene begynte å vokse igjen og nå vokser de neste som normalt og nummenheten i føttene er blitt mindre.

Jeg bruker endel PC i jobbsammenheng og hadde anskaffet meg trådløs mus. Etter en god stund begynte jeg å få smerter i hø hånd og håndledd. Ble us hos lege for revmatisme, det var negativt. Byttet ut musen til kablet. Etter noen uker var smertene i hø hånd og håndledd borte.
Fikk en skritt-teller med bluetooth i present. Etter å ha hatt den på håndleddet ca 3 min, begynte hele hø arm og verke. Jeg fortsatte å ha den på noen dager, og verkingen ble så intens at jeg ikke fikk sove på natten. Tok den av og plagene forsvant.
Har mobiltelefon som jeg oppbevarer i hø lomme når jeg ikke er i ro. Når jeg har koblet til wifi elller mobilt bredbånd, begynner hø lår å veke og svi ett noen minutter. Slår jeg det av, blir ubehaget borte.

Av min erfaring kan jeg konkludere at ved langvarig eksponering for elektromagnetiske stråler eller mikrobølgestråler, vil kroppen etter hvert begynne å reagere med ubehag og fysiske manifestasjoner. Er meget engstelig hva som skjer med de som vokser opp i dag og hele tiden er omgitt av denne trådløse strålingen fra WIFI, bluetooth, smartmålere etc.