Henviser til Einar Flydal hva han har skrevet inn til dere. Er enig i alt han legger frem der. Jeg er el- overfølsom og har fått store plager som økt hjerterytme, press i hodet og øresus/ piping i ørene. Har fritak og får så vidt jeg har forstått beholde min analoge. En i Nve som jeg har snakket med sa at det  ikke kunne tas hensyn til meg da det bor 11 andre i gården. Alle måtte få legeerklæring som igjen leger ikke får lov å skriver ut- som dere er kjent med. Hørt om flere leger som også nekter å skrive  at folk et bekymret for helsa. Personvernet er viktig for meg. Grunnloven står  støtt her i landet trodde jeg, men til tross for at opptil flere  paragrager ( 102 og 112) sier at en har rett til å bo i et trygt hjem så tvangsinnstalletes dette i Norge. Grenseverdiene de har satt i landet  er er betraktelig høyere enn i andre land. Eierseksjonsloven har en paragraf hvor det står at på fellesarealer skal det ikke plasseres noe som kan være helsefarlig  for noen i huset. Nå gjeldet det for meg å tenke alternativt og selge hjemmet mitt  som jeg er veldig glad i. Nå sendt mail til NVE og hører om Nakholmen utenfor Bygdøy i Oslo skal få Amsmålere. I tilfelle de går  fri for tvangsinnstalleringen vurderer jeg å kjøpe hytte og bo der. Det  blir uten vann i springen om vinteren ( henting av vann i brønn) men helsa må komme først. Vh Bodil Ann Hjelle