WiFi i skolen- elever blir bestrålt hele dagen på skolen- er dette bra??nei og atter nei. hva er det vi påfører barna våre. les og lær hva all denne strålingen gjør med menneskekroppen og sinn!

smartmålere/AMS- dette er noe som man blir «påtvunget» av samfunnet MOT sin vilje. Rundt om i verden forøvrig og her hjemme meldes det som skader på helsa av ymse slag. hvorfor sluker NORGE alt som EU vil at vi skal innstallere?? Forskere Roper varsko om skader dette har for mennesekeheten og dyr og planteliv.-er det ikke bedre å være føre var?? sjekk de forskningsresultatene som foreligger rundt om i verden!! Det har blitt sånn «STOREBROR SER DEG» og så skal strømselskapene sette prisene slik at småbarnsfamilier begynner å brukte vaskemaskin-oppvaskmskin mens de sover- hva med brannfaren.

trådløst i Smarte byer og smarte hjem- er det noe som gagner oss??
det handler om kontroll.

5G- Hjelp- hva er det Norge holder på med?? De lurer det inn på oss- hva skjer oppe på Svalbard?? har folket i Norge sagt ja til å være forsøksdyr?? All strålingen gjør at cellene våres i kroppen blir brutt ned! dette er det også skrevet mye om av forskere rundt om i verden og her hjemme.Vi blir overvåket i alt vi foretar oss. VÅKN opp!!!

mobiler og barn- dette må det bli snakket høyt om- barna våre blir eksponert for farlig stråling- kreft er jo påvist etter mobilbruk- likeså sterilitet hos menn .
langtidsvirkninger og akutte virkninger av eksponering for elektromagnetiske felt Dette å dere sette dere inn i. det har jo kommet frem i medi at det norske myndigheter sier om stråling IKKE stemmer- det er jo også blitt brukt feil måleinstrumenter.