Hei,
Min kone og mine problemer og bekymringer startet da vi fikk installer AMS-måler i leiligheten. Uten at vi ante noe begynte min kone bare etter noen dager å få nye plager som hun ikke hadde hatt før. Vi koblet ikke plagene med AMS -måleren før det hadde gått noen måneder og vi ved en tilfeldighet fant info på nett angående problemene. I disse månedene så hadde jeg også begynt å våkne på natten med hjerteflimmer som jeg aldri hadde hatt. Vi tok kontakt med Hafslund, men det var ikke mulig å gjøre noe med problemet som AMS-måleren hadde påført oss.
Eneste mulighet var å få fjernet kommunikasjons modulen å AMS-måleren og for å få det måtte vi ha en helseerklæring fra lege som vedlegg til søknad. Dette ordnet vi og fikk kommunikasjons modulen fjernet. Dette hjalt noe, men vi bor i rekkehus så naboer på begge sider har fortsatt AMS-måler så strålingen fortsetter derfra, men det er bedre.
Av dette har min kone blitt overfølsom for høyfrekvent stråling som vi har overalt i samfunnet i dag.
Eksempler på kilder til høyfrekvent stråling:
Bluetooth, i alle lure ting som handsfree, trådløse høyttalere osv osv wifi rutere, plassert overalt mobiltelefoner, 3G – 4G og snart 5G(snart) Trygghetsalarm for eldre Baby-call Vi må ta et steg tilbake, se på hva konsekvensene blir etterhvert med all høyfrekvent stråling som vi idag omgir oss med og bygger ut i rekordfart.
Vi må komme tilbake til kabling av alt vårt flotte elektroniske utstyr.
Vi er flere og flere som ikke tåler all denne strålingen og vi blir fanger i vårt eget hjem og kan ikke delta i det offentlige rom.
Vi blir faktisk syke.
For min del så har jeg leid meg en støl på fjellet med strøm, men uten kommunikasjons modulen på strømmåleren.
Der har vi det fint. Min kone har ingen plager og jeg våkner ikke med hjerteflimmer.
Skal jeg ta en telefon med min mobil som for det meste står på fly-modus for ikke å stråle, så går jeg ut for å ikke plage min kone.

Skal det være slik?

mvh
Hans Petter Bjørnstad