Når skal dere ta i bruk føre-var prinsippet? Jeg er selv el overfølsom, og har vært det i 5 år. Jeg har fritak fra smartmåler, men naboen min får ikke lov til å ta hensyn til meg ved å takke nei til denne måleren! Måleren til naboen vegg i vegg (som er nærmere meg enn han ironisk og tragisk nok) gjorde meg kjempe syk, slik at jeg måtte ta opp lån og skjerme, rive kjøkkenet osv! Skal man ikke kunne bestemme stråle kilder i eget hjem? Skal man måtte godta at barna må bruke ipader på skolen dagen lang og sitte i unødvendig wifi stråling? Hva med å ta i bruk føre var prinsippet og kable pcer som barna kan sitte ved isteden? Professor Martin Pall, som blant annet var på Oslo besøk i 2014 har forklart oss hvordan strålingen i langt lavere doser påvirker på cellenivå hos mennesker. Barn er ekstra sårbare. Når det gjelder stråling fra smart målere, så avgir AIDON smartmålere over 83000 pulseringer daglig, og mange har meldt bivirkninger som hodepine, piping i ørene, søvnproblemer, hjertebank og nerve og muskel smerter. Dere bør ta folket på alvor nå.