Jeg har ingen erfaring med AMS da jeg ved hjelp av leges erklæring som sier at jeg ikke kan tåle høyfrekvent stråling fra en installert AMS i vårt hus, har jeg hver måned siden 01.01.2017 ringt inn min måleravlesning til HafslundNett.
Jeg har det bra inne i huset vårt hvor har jeg dobbelt sett med gjennomsiktig SilverNett som jeg tidligere kunne kjøpe hos Baldron, foran alle vinduer mot syd og sydvest og øst. Senere har også naboer mot nord fått trådløst og der beskyttes jeg av SilverTulle stoff som jeg kjøper hos EMF-consult. Vegg mot naboer mot øst er malt med skjermende karbonmaling, deretter beis for å beskytte karbonmalingen som er vannløselig. I oppholdsrom for øvrig har jeg karbonmaling innvendig med tapet utenpå. Dermed kan jeg oppholde meg helt uten stråling inne i huset. Men å besøke venner eller gå i butikk eller også å være ute i egen hage uten beskyttelses-klær , kan jeg glemme. Skal jeg være passasjer i bilen vår, har jeg på meg alle mine skjermingsklær som dekker meg til fra topp til tå + et skjermende sjal. Når vi passerer Øvrevoll travbane for å komme opp til utgangspunkt for skogtur målte jeg over 2000 mikrowatt inne i bilen.
På denne måten blir jeg fange i eget hus med mindre jeg har på meg en masse ubehagelige plagg som dessuten forsterker lavfrekvente elektriske felt jeg kommer i nærheten av. Sterke lavfrekvente elektriske felt tåler jeg heller ikke.
I tolv år var jeg sekretær i FELO (foreningen for el-overfølsomme) og ble da kjent med mange som hadde større problemer enn meg. Jeg kan tåle både vaskemaskin og oppvaskmaskin i huset bare jeg holder meg godt unna mens de er i gang. Det var det andre som ikke tålte og måtte ut av huset mens disse apparatene stod på.
Vanlige lyspærer med flimmerlys hadde jeg også problem med og for noen år siden vare Hollandske Marcel fra Trysil og hans elektriker her og la om slik at alle lys jeg trengte i huset kom fra et batteri som nå står i kjelleren. Hele denne operasjonen kom på 80.000 kroner. Det var lenge før vi var klar over at el-overfølsomme kunne tåle halogenlyspærer.