Jeg er bekymret for den oppvoksende generasjon som må leve med så mye stråling.Spesielt alt det som er tråløst og der det ikke finnes muligheter for å velge.
Straks jeg fikk min første smarttelefon merket jeg at jeg ikke kunne ha den på øret, så øreplugger ble skaffet. Det fungerte ganske greit til jeg en dag begynte å legge merke til noen deffuse greier i hodet, det spredte seg til brystet etterhvert. Det ble veldig plagsomt og nattesøvnen uteble. Så tenkte jeg at kan dette ha med mobilstråling å gjøre. For å gjøre en lang historie kort. Alt går på kabel hjemme hos oss. Telefonen ligger så langt unna som mulig. Har den av når jeg har den med meg stort sett. Tilstanden bedret seg nå jeg fikk mer energi, problemene oppsto en periode jeg var sliten. Det var en lang stund vi ikke kunne se på Tv i det hele tatt. WiFi er stort sett av, kan velge å slå den på ved behov.